petak, 4. prosinca 2015.

Afrodita linija od argana za njegu tijela

Kada mi je na kućnu adresu došao paketić od Afrodite, bilo mi je drago vidjeti proizvode za njegu tijela od argana. Linija se sastoji od gela za tuširanje, mlijeka za tijelo te ulja za masažu.


                     

Gel za tuširanje

Gel dolazi u boci od meke i proizrne plastike kroz koju se vidi sadržaj. Bočica na sebi sjajnu naljepnicu na kojoj su istaknuti plodovi argana kao i natpis na samom pakovanju. Gel po otvaranju ima slatkasti i ugodan miris. Tekstura gela je uljno-gelasta, dobro radi svoj posao, te kožu ostavlja mekom i nahranjenom. Miris se osjeti samo tijekom tuširanja te ubrzo nestane s kože. Gel se lako nanosi na kožu, dobro pjeni, a nakon tuširanja kožu ostavlja mekom i nježnom.

  

                                         

Sastav: Aqua, Sodim Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-7, Glyceryl Cocoate, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Argania Spinosa  Kernel Oil, Parfum, Polyquaternium-10, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Octocrylene, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Helianthus Annus Seed Oil, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Buthylphenyl Methylpropional, Limonele, Linalool, CI 47005, CI 14720, CI 42051

Losion za tijelo

Losion za tijelo dolazi u pakovanju od meke plastike u bijeloj boji. Na sebi ima istu naljepnicu kao i kod gela na kojoj su plodovi argana i natpis. Miris je ugodan, lagan te je blaži za razliku od gela gdje se miris argana više osjeti. Tekstura losiona je kremasta ali i rijeđa te se priliom nanošenja na kožu brzo upija pa je tekstura prilikom samog razmazivanja gotovo vodenasta. Miris se ne zadržava dugo na koži. Što se hidratacije tiće, losion dobro njeguje i hidratizira kožu. Zajedno s uljem za masažu učinak i njega su još bolji. Miris se po nanošenju osjeti ali se kratko zadržava na koži.

  
                                          
                                           

Sastav: Aqua, Helianthus Annus Seed Oil, Archidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Stearate, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Cetyl Alcohol, Parfum, Dimethicone, Xanthan Gum, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Salicyate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropinal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone



Ulje za masažu

Ulje za masažu dolazi u maloj bočici od tamne i meke plastike. Prije otvaranja, čep ima sigurnosu plastiku koja štiti čep od otvaranja  a kojoj se ista lako može ukloniti. Nakon što se bočica otvori, na sebi ima manju plastiku, malenog otovra kroz koje izlazi ulje. Ulje je svijetle boje, laganog, gotovo neprimjetnog mirisa. Iako je ulje namjenjeno za masažu, može ga se koristiti i na licu. Iako ulja ne koristim na licu, probala sam ga samo dva puta na licu, brzo se upija i kožu ostavlja jako mekom. Nisam primjetila da mi je naravio nered i izazvao prištiće, no ulja nemam običaj stavljati  po licu. Nakon korištenja ulja na koži, losion gotovo da i nije potreban jer koža mekana na dodir. Losion ima još bolje djelovanje preko ulja jer je hidratacija i njega tada veća. Isto tako kada korstite losion, slobodno na njega možete staviti i par kapi ulja za masažu i tako se namazati i na taj način losion učiniti još više kremastijim, hidratatnijim. nakon ove zadnje kombinacije koža je mekana kao u male bebe.


       
                               
                                     

S obzirom da je riječ o uljima i prirodnom sastavu, ono se čuva u tamnijim bočicama kako bi se sačuvale njegove vrijednosti i kako se proizvod ne bi pokvario. Masažno ulje argana prirodna je riznica vitamina E koji obnavlja hidrolipidni sloj kože i vraća joj prirodnu vlažnosti elastičnost. U narodnoj medicini primjenjuje se za njegu vrlo suhe kože koja se ljušti, kože nakon liječenja akna i sa
simptomima kupreoze. sadrži 100% prirodna ulja.

Sastav: helianthus annus seed oil, argania spinosa kernel oil, rosmarinus officinalis leaf extract, brassica campestris seed oil.

Afroditu možete naći u svim drogerijama, u Dm-a sam ulje vidjela na akciji, pa kad budete u kupovini svakako pogledajte ulje jer će vam dugo trajati. Afrodita je svakako napravila odličan posao s ovom linijom i nakon linije s jojobom i shea maslacem  ovo mi je druga najdraža linija koju sam imala prilike probati.

Kakve gelove  za tuširanje više volite? Uljne ili kremaste?


*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg perioda korištenja proizvoda

                             
                                           

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.