subota, 1. travnja 2017.

Favorites of March

Bok šminkoljupci! Proljeće je napokon došlo, sve je u cvatu, a ovo je i mjesec kada je moj rođendan :) Prošli mjesec sam bila jako aktvna po korištenju kozmetike  a što se sve našlo u favoritima, pogledajte u nastavku:

Njega kose:

                      

Kod pranja masne kose, nema mi boljeg od provjerenog LPM-a od bijele gline i jasmina. Ovo mi je treće pakovanje šampona a drugo regeneratora.

Njega lica i tijela:

             

*La Roche Posay je novo formulirana miceralna voda za osjetljivu kožu. Iako sam ovu miceralnu probala prije par godina, i dalje je volim, a njenu recenziju imate ovdje. Novo formulinara miceralna će dobiti novu recenziju nakon što je još malo isprobam. Za sada je koristim kao predzadnji korak u njezi lica prije spavanja.

Green girl i What's not to like je odličan gel za čišćenje lica. Dovoljno mi je mrvicu gela da mi dobro i temeljito očisti lice.

Green girl My only expetacion je uljni gel s kojim uklanjam makeup. U dodiru s vodom je mlijeko, koje nježno i učinkovito radi svoj posao. Probala sam na isti način u uklanjati vodootpornu maskaru, ali tu me peče za oči pa u tu svrhu koristim Douglas dvofazni odstranjivač.

Douglas dvofazni odstranjivač je odličan, kupila sam ga početkom prošlog mjeseca na rođendanu Mall-a kada sam ga platila 20kn jeftinije nego što mu je cijena. Blag je prema koži i očima i odlično uklanja vodootpornu maskaru.

  

*Olival uljni piling je odličan, pogotovo ako imate osjetljivu kožu tijela. Sam piling je uljni sa sitnim piling zrncima pa u koliko ne volite grublje pilinge, ovaj bi vam se mogao svidjeti.

*Olival cc krema je krema za koju najčešće posežem prilokom šminkanja. Iako je tamna za svijetlu nijansu prilagođava se boji vaše kože. Za lice je dovoljno pola pumpice jer je cijela pupmica ipak previše. Na licu stoji cijeli dan, lagane je teksture te je idealna za lagani makeu ili no makeup- makeup lookove.

Avon sun 30 spf je krema lagane teksture koja ima osvježavajući efekt. Razlog iz kojeg je koristim je taj što na večer koristim glikolnu kiselinu a kod takvih proizvoda vani ne ne možete bez zaštite u koliko ne želite imati crvenilo kože i gdje bi vam sam proizvod napravio više štete nego koristi.


Makeup:

            

Otkako sam u Dm-a uzela sve što je iz LE We are, tu linju non stop koristim. Prvo, paleta iz linije I heart sparkle je divna! Probala sam sve boje i odlične su! zadnja je najtamnija, a s već drugim nanosom dobijete bogatu boju, idealnu za večernji makeup look.

LE We are awsome je divno pink rumenilo koje stoji cijeli dan na licu bez popravka.

We heart pink je predivan ruž jače pink boje koji ima odličnu pigmentaciju. Koristim ga u kombinaciji sa istom olovkom a tada je i postojanost ruža duža. Olovka je ugodna na usnama, ne isušuje, ne ističe ispucale usnice te se može nositi i samostalno. Ono što me smeta je njeno izvlačenje više nego je potrebno pa je prilikom šminkanja vraćam unutar pakovanja.

L'oreal Mega Volume Miss Hippie maskara je dobra, u početku mi je bila previše mokra a volim je koristiti u kombinaciji s običnim maskarama.

Catrice baza je jedna od najčešće korištenih i već je pri samom kraju, a njenu recenziju imate ovdje.

Avene maskara bi bila još bolja kada se nebi topila i razmazivala. S obzirom da mi četkica odgovara i da mi lijepo naglasi trepavice bez da ih slijepi, preko nje sam kombinirala L'oreal maskaru.

Essence brow gel maskara browny brows koristim kada sam u žurbi i kada ne koristim sjenila za popunjavanje obrva a ova maskara ih malo naglasi, izgledaju prirodno a i obrve stoje na mjestu :D

Toliko od mene za prošlomjesečne favorite! Koji su vama proizvodi obilježili prošli mjesec?

Broj komentara: 9:

  1. Olivalov gel svakako zaslužuje mjesto u favoritima! :D Ja sam preoduševljena njime. Tako lijepo očisti kožu da je to nejverojatno, a čak i kožu lica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za lice nisam probala ali za tijelo je odličan :)

      Izbriši
  2. Super favoriti,odlican post
    Ako zelis uzvrati komentar

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlični favoriti. Ja takođe obožavam LPM proizvode. :)

    Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post, sjajna recenzija :)
    Pratim te , ako želiš poseti moj blog ♥
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.